Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 11

Camping La Roche Murat ***

Camping La Roche Murat in Saint-Flour is een kleine camping in de Cantal. De familiecamping in de Auvergne-Rhône-Alpes beschikt over mooi ingerichte chalets en ruime kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Roche Murat een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant dat op 6 kilometer van de camping gelegen is. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor rustzoekers en voor een wandelvakantie.

Vakantie in de Cantal

In de omgeving van Camping La Roche Murat in Zuidoost-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, paardrijden en wandelen vind je in Cantal interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het regionaal park des Volcans de Auvergne. Of bezoek de steden Le Puy-en-Velay, Clermont-Ferrand, Rodez en Issoire.

We hebben de beste prijzen voor Camping La Roche Murat*** voor je op een rijtje gezet:

Camping La Roche Murat***

Frankrijk Auvergne Cantal Saint-Flour

Roche Murat, 15100 Saint-Flour

0033 (0)4 71604363
Engels, Frans
Is dit jouw camping? Stuur ons dan uw gegevens.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.