Camping Le Haut Chandelalar

Camping Le Haut Chandelalar is een mooie naturistencamping gelegen in de Provence. De camping ligt in een berglandschap en is omgeven door de natuur. Het is een ideale vakantiebestemming als je van een avontuurlijke kampeervakantie houdt. Wandelen, fietsen en varen zijn geliefde activiteiten om te doen vanaf camping Le Haut Chandelalar. Er heerst een familiale sfeer en de camping is kleinschalig waardoor het dag en nacht rustig is op het terrein. Verder beschikt de camping over 75 kampeerplekken en 12 huuraccommodaties.

Kamperen in de Provence bij camping Le Haut Chandelalar

Op camping Le Haut Chandelalar is genoeg te doen. Neem een frisse duik in het mooie buitenzwembad of trek er op uit met de fiets. Er zijn ook wandelroutes uitgezet vanaf de camping, wandel- en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook kinderen hebben een heerlijke vakantie op camping Le Haut Chandelalar, er is een mooie speeltuin en basketbalveldje aangelegd. De kinderen zullen zich hier prima vermaken! Als je een dag geen zin hebt om te koken kan je aanschuiven bij het restaurant op de camping. Bestel wat lekkers van de kaart, er is voor ieder wat wils. De camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen en ruime kampeerplekken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Haut Chandelalar voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Haut Chandelalar
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-Maritimes Brianconnet

725 Chemin de la Loubre, 06850 Brianconnet

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe