Algemene gegevens

Staanplaatsen: 78
Hoogte: 576 m

Camping Les Templiers

Camping Les Templiers is een natuurcamping gelegen in de Provence-Alpes-Côte-d’Azur. De camping is hoog gelegen en ligt midden in de natuur. Er is een zogenaamd ‘biologisch zwembad’ op steenworp afstand van de camping. Dit zwembad is 1200 vierkante meter groot en wordt omgeven door natuur, iedereen mag hiervan gebruik maken. Camping Les Templiers beschikt over 78 grote kampeerplaatsen, deze kampeerplaatsen hebben een vlakke ondergrond en er is voldoende schaduw. De kampeerplekken zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan. Er zijn ook 15 huuraccommodaties beschikbaar, de stacaravans zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.

Kamperen in de Provence bij camping Le Templiers

Camping Les Templiers ligt midden in de natuur en is ideaal voor mensen die graag de rust opzoeken. Maar ook voor de actievere vakantiegangers is er genoeg te beleven in de Alpes Maritimes. De camping ligt dichtbij nationaal park Mercantour. Hier kan je heerlijk wandelen, een hele populaire plek onder de natuurliefhebbers. Leuke dorpjes om te bezoeken zijn, Mercantour, Belvedere en Lantosque. In deze plaatsjes worden regelmatig marktjes gehouden, maak kennis met de streekproducten van de Provence.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Templiers voor je op een rijtje gezet:

78

576 m

Camping Les Templiers

Frankrijk Provence Alpes-Maritimes Roquebillière

Quartier La Bourgade, 06450 Roquebillière

0033 (0)4 93 03 40 28
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.