Meer foto's

Camping Les Dômes

Camping Les Dômes in Nebouzat is een gastvrije camping in het hart van het vulkanenland in de Auvergne in de Puy-de-Dôme. Een camping in een unieke omgeving met zwembad en leuke activiteiten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Caravans en campers staan op een verharde ondergrond en uw tentje kunt u opzetten op het gras. Er zijn elektriciteitsaansluitingen aanwezig en afvalwateraansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de confortabele mobilhomes en chalets. Elke ochtend kunt u vers brood en Franse croissants kopen bij de bakker. Ook is er een snackbar geopend in het midden- en hoogseizoen en een campingwinkel.

Camping Les Dômes beschikt over een verwarmd en overdekt zwembad met een dak dat open kan als het mooi weer is. In de recreatieruimte kan er gebruikgemaakt worden van de biljarttafel, flipperkast, elektronische spellen en de televisie. Ook is er een tafelvoetbal aanwezig op de camping. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en volwassenen zijn te vinden op het verlichte jeu de boulesterrein zodat er ook ‘s avonds gespeeld kan worden. Doe een potje schaken op het levensgrote schaakspel. Elke week is er in het hoogseizoen een welkomstcocktail voor nieuwe campinggasten. Het animatieam van de camping organiseert begeleide wandelingen in de natuur, gezamenlijke maaltijden, concerten en truffelavonden.

Vulkanen in de Auvergne

Een vakantie in de Auvergne betekent dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Vulcania, een uniek familiepark, ligt op 15 minuten van camping Les Dômes. Bezoek de vulkaan de Lemptégy die ook dichtbij de camping ligt. Het toeristische treintje van Les Dômes ligt op 6 kilometer. Cultuurliefhebbers bezichtigen het kasteel van Montlosier of het huis van Parc des Volcans d’Auvergne. Er zijn ook tal van sportieve activiteiten te doen in de omgeving: paragliden, een rit in een luchtballon maken, paardrijden en golfen op de golfbaan van Charade.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Dômes voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €0 €11 €0 per nacht
  • Kampeerplaats o.b.v. 1 persoon met voertuig en tent, caravan en camper.
Camping Les Dômes
Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Nebouzat

Les Quatre Routes de Nébouzat, 63210 Nébouzat

Duits, Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe