Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 38
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 850 m

Camping Les Fougères

Camping Les Fougères in Murol is een rustige camping in het Parc des Volcans in de Auvergne aan de voet van het Sancy-massief in de Puy-de-Dôme. De camping ligt op 500 meter van het strand van het meer van Chambon. De kampeerplaatsen zijn afgebakend door middel van hagen. Het groene kampeerterrein staat vol bomen die voldoende schaduw bieden. Voor kleine kinderen zijn er speciale sanitaire voorzieningen. De plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een mobilhome of chalet. Alle huuraccommoaties zijn van alle gemakken voorzien. Op de camping ligt een snackbar/pizzeria en er is een fruit- en groentestand aanwezig. Zwemmen kan in het verwarmde zwembad op camping Les Fougères. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. In de maanden juli en augustus organiseert de camping verschillende activiteiten. Twee tot drie ochtenden per week zijn speciaal voor kinderen. Voor ouderen is er waterpolo, tafelvoetbaltournooien en volleybal. De kleintjes gaan aan de slag met balspelen, een kermis en vissen vangen.

Rustiek kamperen in de Auvergne

Rondom camping Les Fougères vindt u volop vulkanische sites die u zeker niet mag missen. Op de top van vulkaan Tartaret heeft u een prachtig uitzicht over het landschap. Het meer van Chambon ligt op 500 meter van de camping en beschikt over een strand. De ideale plek om te luieren en te zwemmen in het water. Een van de grootste watervallen is de grote waterval van Mont Dore, een aanrader.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Fougères voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Fougères

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Murol

Le Marais, 63790 Murol

0033 (0)4 73 88 67 08
Engels, Frans
half april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.