Meer foto's

Camping Du Colombier

Camping Du Colombier is een kleine, kindvriendelijke camping in de Puy-de-Dôme. De camping ligt in een rustige omgeving aan de voet van de vulkanen van de Auvergne. Bij het zwembad kun je heerlijk relaxen, terwijl je luistert naar het gezang van de vogels. Voor de kinderen zijn er twee tafeltennistafels, een schommel en een volleybalveld. Bijzonder is de minigolfbaan, waarop twee spelers tegelijk kunnen starten. Heb je een keertje geen zin om te koken, dan kun je terecht bij de snackbar bij de receptie. Hier worden eenvoudige maaltijden geserveerd, zoals friet, hamburgs en salades. De camping heeft ook een kleine campingwinkel, waar snacks, ijsjes en koude dranken worden verkocht. Kom kamperen met je eigen kampeermiddel of bekijk de mogelijkheden voor het huren van een chalet of stacaravan.

De omgeving van Camping Du Colombier

Camping Du Colombier ligt in een rustige omgeving midden in de prachtige natuur van de Puy-de-Dôme. De regio is ideaal voor fietsen en wandelen en er valt van alles te ontdekken. Zo moet je zeker de vulkanen van de Puys-keten bezoeken in het regionale natuurpark van de Auvergne. In de omgeving kun je ook veel kastelen bezoeken, zoals het Château de Chazeron en het Château de Châteaugay. De steden Riom en Clermont-Ferrand herbergen oude gebouwen en musea, die leuk zijn om te ontdekken tijdens een wandeling door de smalle straatjes. Mis vooral het Michelin Museum niet, waar je alles kunt komen te weten over de geschiedenis van dit Franse bedrijf en zijn innovaties op transportgebied.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Du Colombier voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Colombier
Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Loubeyrat

8 Rue des Charrots, 63410 Loubeyrat

Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe