Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 2

Safaritent in Saint-Bonnet-le-Chastel

In deze kleine, knusse safaritent in de Auvergne kun je met zijn tweetjes helemaal tot rust komen. Niets moet, alles mag! Houd een digitale detox waarbij je even een stap weg doet van de alledaagse hectiek en overmatige consumptie. Deze leuke safaritent is daar de perfecte uitvalbasis voor. De tent is voorzien van twee bedden en twee stoelen. Vlakbij de tent zijn een buitendouche, buitentoilet en buitenkeuken aanwezig. Bij je verblijf in deze safaritent in Saint-Bonnet-le-Chastel ga je helemaal terug naar de basics.

Helemaal tot rust komen middenin de natuur

Deze idyllische safaritent ligt middenin de bossen van de Auvergne. Vlak langs de safaritent loopt het riviertje de Dolore. De Auvergne is een prachtige voormalige regio in Frankrijk. De regio bevindt zich in het midden van Frankrijk en heeft veel natuur, historie en cultuur te bieden. Zo vind je er bijvoorbeeld het Parc des Volcans, een mooi natuurpark waar je talloze vulkanen kunt zien die nu niet meer actief zijn. Op een halfuurtje van de  safaritent ligt het stadje Ambert. Hier kun je naar de winkels, en iedere donderdagochtend is er een markt waar veel biologische kramen staan.

We hebben de beste prijzen voor Safaritent in Saint-Bonnet-le-Chastel voor je op een rijtje gezet:

2

Safaritent in Saint-Bonnet-le-Chastel

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Saint-Bonnet-le-Chastel

Saint-Bonnet-le-Chastel

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.