Camping Les Pommiers des 3 Pays is een fijne kleine op het platteland in Licques in Pas-de-Calais met 29 toerplaatsen en 16 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 29
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 65 m

Camping Les Pommiers des 3 Pays

Camping Les Pommiers des 3 Pays is een fijne kleine op het platteland in Licques in Pas-de-Calais met 29 toerplaatsen en 16 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Les Pommiers des 3 Pays heeft mooie chalets, kampeerplaatsen, stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet, het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen.

Kleine camping in Noord-Frankrijk

Een vakantie op Camping Les Pommiers des 3 Pays in Licques vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Nord-Pas-de-Calais in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Les Pommiers des 3 Pays vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, mountainbiken, paardrijden, wandelen.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Pommiers des 3 Pays voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Pommiers des 3 Pays

Frankrijk Nord-Pas-de-Calais Pas-de-Calais Licques

273 rue du Breuil, 62850 Licques

0033 (0)3 21 35 02 02
Engels, Frans
half maart - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.