Meer foto's

Camping Les Rives De Vilaine

Camping Les Rives De Vilaine in Férel is een familiecamping in de buurt van Pénestin in het hart van de Morbihan in het zuiden van Bretagne. De camping ligt in in Férel, aan de rivier en op een steenworp afstand van de zee. Geniet van een bosrijke en familiale omgeving voor een zeer ontspannende vakantie met familie of vrienden. Op de camping vind je ruime kampeerplaatsen en kun je terecht voor het huren van een stacaravan.

Ontdek de Morbihan

De Morbihan is een populaire vakantiebestemming waar je veel bezienswaardigheden kunt vinden. Zo moet je zeker een bezoekje brengen aan de charmante stad Vannes. In de stad kun je heerlijk rondstruinen langs de kleurrijke vakwerkhuizen en en de middeleeuwse stadsmuren. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis moet je zeker de megalieten bij het plaatsje Carnac gaan bekijken. Sommigen van deze stenen staan alleenstaand, en andere vormen monumenten of steencirkels. Hoe de zware stenen precies verplaatst zijn om deze monumenten te bouwen zonder hedendaagse werktuigen is nog altijd een mysterie. Het Lac de Guerlédan is voor natuurliefhebbers een van de mooiste bezienswaardigheden in Morbihan. Je kan bij dit stuwmeer prachtige wandeltochten maken, maar je kan er ook heerlijk zwemmen. Twee mooie kastelen die je kan bezoeken zijn het château Josselin en het château de Suscinio.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Rives De Vilaine
Frankrijk Bretagne Morbihan Férel

Les Rives de Vilaine-8 rue Kercado, 56130 Férel

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe