Alle foto's

Camping Les Sapins de Corrèze, kleine camping in de Corrèze

Camping les Sapins de Corrèze is een kleinschalige camping in Palisse in de Haute-Corrèze, tussen het Plateau de Millevaches en de Gorges de la Haute Dordogne. De camping ligt midden in het bos, rustig in een authentieke en natuurlijke omgeving, omgeven door de frisheid en schaduw van dennenbomen. De sfeer op de camping is vriendelijk en familiaal. Je vindt op de camping 56 standplaatsen, waaronder 37 lege standplaatsen, 4 ingerichte tenten, 3 Afrikaanse lodges en 12 chalets/bungalows, verspreid over het kampeerterrein van 4 hectare.

Voorzieningen op de kleine camping in de Corrèze

Verder beschikt de camaping in de Haute-Corrèze over zwembaden, een snackbar, een gemeenschappelijke ruimte, sportfaciliteiten en een speeltuin voor kinderen, en tot slot een fietsverhuurpunt. Het begin van de camping bestaat uit een gebouw met de receptie, een kruidenierswinkel met lokale producten en eerste levensbehoeften, evenals een informatiepunt en een wasserette. Palisse is een afgelegen dorp, dus de camping heeft alles wat je ter plaatse nodig heeft. De overige voorzieningen, afhankelijk van de stad die je in de buurt kiest, liggen op 10 tot 20 minuten rijden (Saint Angel – Neuvic – Ussel of Egletons).

Ontdek de omgeving van Camping Les Sapins de Corrèze

Camping les Sapins de Corrèze ligt zoals gezegd in de Haute-Corrèze. Een verblijf is ideaal voor rustzoekers en herinneringen maken met het gezin of vrienden. De camping ligt tussen het Plateau de Millevaches en de Gorges de la Haute-Dordogne. De Haute-Corrèze is een echte schat van het Centraal Massief! Verken de gorges, beboste landschappen, heidevelden, veengebieden, pittoresk erfgoed, Geniet van meren, parken en tuinen en majestueuze uitzichtpunten in de buurt van de camping. Kortom je gaat je op Camping les Sapins de Corrèze zeker thuis voelen!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de voordeligste opties voor Camping Les Sapins de Corrèze voor je op een rij gezet:

Camping Les Sapins de Corrèze
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Corrèze Palisse

Les Plaines, 19160 Palisse

Engels, Frans, Spaans
Avril à Septembre

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe