Camping Le Domaine Vert is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in in de regio Limousin met 9 toerplaatsen en 5 huuraccommodaties.

Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 9
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 300 m

 

Camping Le Domaine Vert

Camping Le Domaine Vert is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in de Corrèze-Limousin. De kleinschalige camping is ideaal voor de (volwassen) rustzoeker. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Het licht glooiende kampeerterrein van de authentieke boerderij heeft ruime standplaatsen voor tenten, caravans en campers. De plaatsen hebben een mooi uitzicht op de landerijen en heuvels. Daarnaast kan je een blokhut en vakantiehuis huren of overnachten in een de bedstee of boeren panorama suite. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je mee eten bij de tables d’hôtes.

Zelfvoorzienende boerderij

Maak een wandeling over onze zelfvoorzienende boerderij en val van de ene in de andere verbazing: het uitzicht over de glooiende heuvels, de natuurtuin met knusse zitgelegenheid, gemaakt om te genieten, de dierenmaniertjes van al onze twee- en viervoeters, de rijpende vruchten en al die groenten waarvan we de naam al bijna kwijt zijn, maar die o zo mmmm lekker zijn. Natuurlijk willen de eigenaren u graag laten meegenieten van al deze heerlijkheden van eigen stal en tuin; op het terras onder een prachtige sterrenhemel of in de sfeervolle Bodega, gelegen in een van de authentieke natuurstenen schuren. En als u vervolgens door de zuivere lucht loopt en u bed opzoekt, luister dan nog even naar het vredige geluid van de nacht.

Kamperen in de Corrèze

Een vakantie op Camping Le Domaine Vert in vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Limousin. IIn de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Le Domaine Vert vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Toer ook eens met de auto rond door dit onontdekte gebied en bekijk de talloze vergeten boerderijtjes en rustieke dorpjes. Bezoek een of meer van de talrijke idyllische Franse markten in de omgeving. Interessante steden zijn Limoges, Brive, Tulle, Perigueux. In de warme maanden is het heerlijk om eens een kano te huren, een duik te nemen in een meer of zwembad of te picknicken aan een van de riviertjes. Bent u een hengelaar, dan kunt u 3,5 km verderop in St Pardoux Corbier heerlijk vissen aan een groot vismeer.

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Domaine Vert voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Domaine Vert

Frankrijk Limousin Corrèze Troche

Les Magnes, 19230 Troche

0033 (0)7 89 21 26 78
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - midden oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.