Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 15

Cap’cabane

Cap’cabane is een kleine camping met 15 houten hutten gelegen in het natuurpark Parc Naturel Régional des Landes de Gasogne in het Franse departement Gironde. De hut heeft een eigen bed en privé toilet. In het toiletgebouw kun je gebruik maken van een privé douche die wordt verwarmd door een zonneboiler. Het vakantiepark beschikt over een natuurlijk zwembad, volleybalveld, tafeltennistafel, WiFi bij de receptie, en een bistro. Voor de kinderen, tieners en volwassenen is er in de zomermaanden een animatieprogramma. De camping houdt veel rekening met de natuur.

Ontdek het mooie departement Gironde

In de omgeving van de camping kun je heerlijk fietsen en wandelen. Verder is de hoofdstad van het departement Bordeaux is een bezienswaardigheid die je zeker gezien moet hebben. In de historische binnenstad vind je het mooie Place de la Bourse, een prachtig plein omringd door mooie gebouwen dat grenst aan de rivier de Garonne. Daarnaast staat Bordeaux bekend als een culturele stad. Zo vind je er veel mooie musea. Daarnaast is een bezoek aan de wijngaarden van Médoc de moeite waard. De Médoc is een wereldberoemde wijnstreek ten noorden van Bordeaux. Het gebied beslaat zo’n 80 kilometer en bevindt zich aan de oever van de Gironde. Er worden voornamelijk Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, petit Verdot en Merlot wijnen geproduceerd.

We hebben de beste prijzen voor Cap'cabane voor je op een rijtje gezet:

Cap’cabane

Frankrijk Aquitaine Gironde Captieux

Route de Lucmau, 33840 Captieux

0033 (0)6 79 36 29 01
Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.