Domaine des Grandes Côtes

Camping Domaine des Grandes Côtes is een unieke camping met houten woonwagens en ronde nomadetenten gelegen op een terrein van 45 hectare in de Auvergne. Origineel kamperen, genieten van een Finse barbecue en heerlijk ontspannen in de spa. Zowel de woonwagens als de nomadetenten zijn luxe ingericht. De nomandetenten hebben allemaal een tuintje, ligstoelen, een barbecue en een parasol. Er is ook een woonwagen die aangepast is aan mindervaliden. Geniet op camping Domaine des Grandes Côtes van een originele barbecue, de Finse barbecue. In een klein rond huisje grilt u heerlijke spiesen op de gril met vrienden en familie. Het zwembad is verwarmd en biedt verkoeling tijdens een warme zomerdag. Ook beschikt de camping over een fitness- en sparuimte, snackbar en een restaurant. Kinderen vermaken zich in de enorme speeltuin.

Kamperen in de Allier

Vanaf camping Domaine des Grandes Côtes loopt u zo naar de gorges van Bouble om een hengel uit te gooien of een avontuurlijke tocht met de kano te maken. In de zomermaanden vindt er elke vrijdagavond een kleine avondmarkt plaats met heerlijke kazen uit de Auvergne. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de bekende Truffade te proeven. In de buurt vindt u de Velo Rail, een spoorlijn waar u met een fiets op kunt rijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Domaine des Grandes Côtes voor je op een rijtje gezet:

Domaine des Grandes Côtes
Frankrijk Auvergne Allier Target

Verzun du Bas, 03140 Target

0033 (0)4 70 42 32 05
Engels, Frans
april - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe