Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50

Camping Cromenach

Camping Cromenach is een fijne kleine aan zee in Ambon in de regio Bretagne met 50 toerplaatsen. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Cromenach heeft mooie kampeerplaatsen, stacaravans en pipowagens te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor strandgangers.

Kleine camping in Bretagne

Een vakantie op Camping Cromenach in Ambon vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Bretagne. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Cromenach vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied .

We hebben een aantal opties voor Camping Cromenach voor je op een rijtje gezet:

50

Camping Cromenach

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

Village de Cromenac’h, 56190 Ambon

+33 (0)2 97 41 67 47
Engels, Frans
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.