Algemene gegevens

Staanplaatsen: 77
Huuraccommodaties: 11

Camping Goh Velin

Camping Goh Velin, gelegen in Saint Gildas de Rhuys, ligt op nog geen twee stappen van de Atlantische Oceaan in de Morbihan. De familiecamping in Bretagne beschikt over ruime kampeerplaatsen en volledig ingerichte stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Goh Velin een kruidenier, een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan is het vier keer per week mogelijk om eten af te halen bij de Food truck. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Ontdek de Morbihan

In de omgeving van Camping Goh Velin aan de Atlantische kust in Noordwest-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals mountainbiken, paardrijden, een dagje strand en wandelen vind je in Morbihan interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de steden Arzon en Vannes of het dorp Port Navalo. Ook is het een aanrader de eilanden Houat, Hoëdic, île de Berder, île Tascon en Belle-Île-en-Mer te bezoeken. Verder kan je de prachtige natuur en kastelen bekijken.

Camping Goh Velin

Frankrijk Bretagne Morbihan Saint-Gildas-de-Rhuys

89 Rue de Guernevé, 56730 Saint-Gildas-de-Rhuys

+33 (0)2 97 45 21 67
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.