Camping Du Bas Meygnaud in Valeuil is een fijne kleine camping in de Dordogne met 50 toerplaatsen en 8 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 1,7 ha
Hoogte: 132 m

Camping Du Bas Meygnaud

Camping Du Bas Meygnaud in Valeuil is een fijne kleine camping in de Dordogne met 50 toerplaatsen en 8 huuraccommodaties. De camping ligt in het hart van het Dronnedal. Op deze kleinschalige, rustige en schaduwrijke camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Du Bas Meygnaud heeft mooie, geheel uitgeruste bungalowtenten, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans met een terras te huur. Op de relaxte camping met een uitstekende sfeer kan je gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Je kan dagelijks vers brood krijgen en ’s avonds pizza/patat als je geen zin hebt om te koken en 1x/week een bandje tot 23.00 waarbij je een maaltijd kunt bestellen.Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen.

Kleine camping in de Dordogne

Een vakantie op Camping Du Bas Meygnaud in Valeuil vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. De omgeving van Camping Du Bas Meygnaud biedt vele mogelijkheden. Wandel- en fietspaden vanaf de camping (een variant van het pad Santiago de Compostella loopt langs de camping). Bij de receptie kunt u alle informatie over de bloemen, insecten, vogels en andere dieren vinden. Het is ook mogelijk om rondvluchten boven het Dronnedal te maken. De Périgord Vert heeft ontzettend veel cultuur en geschiedenis. In steden als Périgueux, Sarlat, Bergerac, Cognac zijn tal van musea.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13 €13 €20 Per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kind tot 7 jaar €4 €4 €4 per dag
Huisdier €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Chalet 4 personen €250 €275 €465 per week
Stacaravan 6 personen €275 €325 €495 per week

Camping Du Bas Meygnaud

Frankrijk Aquitaine Dordogne Brantôme

D939 Le Bas Meygnaud, 24310 Valeuil

+31 (0)5 53 05 58 44
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.