Camping Le Trèfle à 4 Feuilles is een fijne kleine camping in de Vendée gelegen aan een meer in Commequiers in de regio Pays de la Loire met 51 toerplaatsen en 11 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 51
Huuraccommodaties: 11
Hoogte: 39 m

Camping Le Trèfle à 4 Feuilles

Camping Le Trèfle à 4 Feuilles is een fijne kleine camping in de Vendée gelegen aan een meer in Commequiers in de regio Pays de la Loire met 51 toerplaatsen en 11 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Le Trèfle à 4 Feuilles heeft mooie kampeerplaatsen, stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet, het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, strandgangers, zwemliefhebbers.

Kleine camping in Pays de la Loire

Een vakantie op Camping Le Trèfle à 4 Feuilles in Commequiers vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Pays de la Loire in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Le Trèfle à 4 Feuilles vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, golfen, mountainbiken, wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,60 €18 €20,60 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Le Trèfle à 4 Feuilles

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Commequiers

La Jouère
Route de Coëx
85220 Commequiers

+33 (0)2 51 54 87 54
Engels, Frans
half april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.