Pipowagen Camping Puur Genieten is een fijne kleine op het platteland in Someren in de regio Noord-Brabant met 8 toerplaatsen en 4 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 8
Huuraccommodaties: 4

Pipowagen Camping Puur Genieten

Pipowagen Camping Puur Genieten is een fijne kleine op het platteland in Someren in de regio Noord-Brabant met 8 toerplaatsen en 4 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Pipowagen Camping Puur Genieten heeft mooie kampeerplaatsen en pipowagens te huur. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, camperaars, gezinnen met jonge kinderen, rustzoekers en wandelaars.

Kleine camping in Noord-Brabant

Een vakantie op Pipowagen Camping Puur Genieten in Someren vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Noord-Brabant. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Pipowagen Camping Puur Genieten vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied golfen, paardrijden en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10 €10 €10 per dag
Pipowagen Viooltje €250 €250 €39 per dag
Pipowagen Madeliefje €300 €300 €49 per dag
Pipowagen Ridderspoor €275 €275 €45 per dag
Pipowagen Juffertje in 't Groen €425 €425 €69 per dag

Pipowagen Camping Puur Genieten

Nederland Noord-Brabant Someren

Kerkendijk 41
5712 ES Someren-Heide

+31 (0)4 93 49 59 99
Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.