Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 14

Camping de Civray

Camping de Civray in Civray is een rustige camping aan de oevers van de rivier de Charente op een mooi bebost kampeerterrein in de Vienne in de Poitou-Charentes. In de regio zijn er volop leuke uitstapjes te maken naar pittoreske dorpjes en gezellige attractieparken. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Kiest u zelf een plekje in de zon, in de schaduw of een beetje van beide. De plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting en WiFi-verbinding. Voor campers is er een speciaal servicepunt. Houdt u van iets meer luxe? Huur dan een van de mobilhomes of houten chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Geniet van lokale specialiteiten op het terras aan de rand van de rivier in restaurant ‘Le Bar à Crêpes’. Tegenover het restaurant ligt Ile Fouin, een eiland vol actie voor kinderen en volwassenen. Zo zijn er glijbanen, tafeltennis, minigolf en kabelbanen. Kom daarna genieten in het verwarmde zwembad.

Rustige camping in Vienne

Camping de Civray ligt op minder dan een uur rijden van attractiepark Futuroscope in Poitiers. Huur een kanop op de camping en ontdek de rivier de Charente. Het centrum van Civray ligt op 800 meter van de camping waar u winkeltjes vindt, een bakker en een aantal barretjes. Er zijn twee wekelijkse markten in het centrum, een op dinsdagochtend en een op vrijdagochtend waar u de mooiste lokale producten vindt. Op 10 minuten van de camping treft u La Vallée des Singes aan waar u aapjes kunt kijken.

We hebben een aantal opties voor Camping de Civray voor je op een rijtje gezet:

Camping de Civray

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne Civray

Route de Rocher, 86400 Civray

0033 (0)5 17 34 50 02
Engels, Frans
april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.