Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 14
Huuraccommodaties: 90
Kampeerterrein: 50 ha

DéfiPlanet’ au Domaine de Dienné

DéfiPlanet’ à Dienné in Dienné is een kindvriendelijke camping in Vienne op 20 kilometer van Poitiers en Futuroscope in de regio Poitou-Charentes. DéfiPlanet’ au Domaine de Dienné heeft 78 bijzondere accommodaties voor een verblijf of een evenement in de natuur verspreid over het park. Een opsomming van de bijzondere accommodaties: logeren in een kasteel in de bomen, een hut of in een pipowagen in het bos. Slapen in een nomaden tent uit Mongolië, een sprookjeshuis of paddenstoelenhuisje. DéfiPlanet’ à Dienné is landelijk gelegen in een rustige omgeving zonder massa’s toeristen. Op het vakantiepark zijn bijzondere accommodaties, zoals ingerichte tenten, bungalows, trekkers -en boomhutten te huur. Daarnaast kunt u terecht op één van de 15 ruime kampeerplaatsen met stroom en water. Het vakantiepark met buitenzwembad, binnenzwembad en peuterbad ligt op een terrein van 47 hectare (met 17 vijvers en bossen) waarop verschillende sportieve activiteiten worden aangeboden. Op de camping zijn een snackbar en restaurant aanwezig en kunt u terecht voor vers brood.

Vakantiepark in Vienne

Of u nu alleen komt, als koppel, familie of groep, DéfiPlanet’ à Dienné biedt vele sportieve en recreatieve activiteiten voor jong en oud. Ontdek het natuurpark met een tokkelbaan (450 meter) en een gaaf boomklim avonturenpark (circa 1 km lang) te voet, te paard, pony of aanhangwagen. U kunt hier boogschieten, trampoline springen en midgetgolfen. Kinderen kunnen het fantasiebos Définplanet of de Planet Challenge doen, een dierentuin bevolkt door gobelins die leven in een magische wereld van elfen en kabouters. Er is een speeltuin, fietsverhuur, een jeu de boules-baan, beachvolleybalveld en een klimtoren. Ook is er een doolhof en is er een interactieve natuurwandeling mogelijk. Bij de receptie worden activiteitenpassen verkocht en er is zeer uitgebreide informatie beschikbaar en worden ook excursies in de omgeving verkocht. In de directe omgeving kunt u wandelen en zijn leuke bezienswaardigheden. Bezoek het Futuroscope van Poitiers, Vallées des Singes, Planète des Crocodiles, Chauvigny (Middeleeuwse stad) en Abbaye de Saint Savin.

We hebben een aantal opties voor DéfiPlanet’ au Domaine de Dienné voor je op een rijtje gezet:

DéfiPlanet’ au Domaine de Dienné

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne Dienné

La Bocquerie, 86410 Dienné

0033 (0)5 49 45 87 63
Engels, Frans
februari - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.