Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 16

Camping De Contrexéville

Camping De Contrexéville is een ruim opgezette camping in de Vogezen. De camping is rustig gelegen tussen de groene heuvels. Hier kun je overnachten in je eigen caravan, camper of tent. Ook kun je kiezen voor wat meer comfort en verblijven in een knusse stacaravan. De camping is zowel geschikt voor een kort verblijf als voor een langere vakantie. Het is de ideale uitvalsbasis om wandelingen en fietstochten in de omgeving te maken. Camping de Contrexéville heeft 49 staanplaatsen en beschikt over een aantal fijne faciliteiten. Je kunt er gebruik maken van gratis wifi en de ontbijtservice. Voor een drankje ben je welkom in de bar met terras. 

Ontdek de omgeving van Camping De Contrexéville

Camping De Contrexéville is gelegen in de Vogezen. Jaarlijks trekken er veel mensen naar deze plek toe om wandelingen te maken door de ongerepte natuur. Je vindt er uitgestrekte bossen, mooie meren en gezellige Franse dorpen. Zowel voor eenvoudige gezinswandelingen als intensievere trektochten zijn de Vogezen een heerlijke bestemming.  De populaire Route des Crêtes verbindt de hoogste bergtoppen van de Vogezen en is 89 kilometer lang. Daarnaast ligt Camping De Contrexéville op slechts 500 meter van de Thermen van Contrexéville. In dit kuuroord beleef je het ultieme spa-gevoel, kun je heerlijk ontspannen en genieten van een massage.

We hebben de beste prijzen voor Camping De Contrexéville voor je op een rijtje gezet:

Camping De Contrexéville

Frankrijk Lorraine Vogezen

Rue du 11 Septembre, 88140 Contrexéville

0033 (0)329 081506
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.