Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 8

Camping La Chenaie

Camping La Chenaie in de middeleeuwse stad Laon is een kleine camping met zwembad in de Aisne. De familiecamping in Hauts-de-France beschikt over bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Chenaie een zwembad met kleuterbad en een springkasteel. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de bar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Ontdek de Aisne

In de omgeving van Camping La Chenaie in Noord-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Aisne interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de prachtige steden Laon, Reims en trek er een dagje op uit in Parijs. Verder is het een aanrader het natuur park Montagne de Reims te bezoeken of een kijkje te nemen in Fôret de Retz.

Camping La Chenaie

Frankrijk Picardië Aisne

Allée de la Chênaie, 02000 Laon

+33 3 23 23 38 63
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.