Camping La Corconne

Camping La Corconne is een gezellige familiecamping gelegen tussen het Parc National des Cévennes en Parc Naturel Régional des Grands Causses, aan de oever van de rivier de Hérault. De camping beschikt over een heerlijk restaurant, waar allerlei lokale maaltijden worden geserveerd. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden en spelletjesavonden. Het is een kleinschalige camping met een gemoedelijke sfeer.

Kamperen in de Cevennen

Onze regio biedt iedereen geluk: sportieve activiteiten (mountainbiken, kanoën, canyoning, wandelen, enz.), Culturele activiteiten (theater, festivals, musea, enz.), Ontdekking van de regio en zijn smaakspecialiteiten. De Cevennen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan en erkend zijn als een natuurlijk sterrenreservaat, laten u achter met een sterke herinnering aan authenticiteit, ongerepte natuur en karakter.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Corconne
Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Saint-André-de-Majencoules

Route de Valleraugue R.D. 986 km 55, 30570 Saint-André-de-Majencoules

0033 (0)4 67 82 46 82
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe