Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 9
Hoogte: 646 m

Camping Le Plô

Camping Le Plô in Le Bez is een kleine camping met zwembad gelegen in de Tarn midden in een natuurpark van Midi-Pyrénées. De gezellige camping in Zuid-Frankrijk heeft kampeerplaatsen en schitterende huurtenten. Een vakantie op Le Plô is ideaal voor hen die van rust, natuur en van zuivere berglucht houden. De familiecamping Le Plô beschikt over een zwembad en peuterbad. Daarnaast kun je voetballen, tafeltennis spelen of volleyballen op de camping. Kinderen kunnen springen op de Trampoline of een rondje met de skelters maken. Op de camping kun je ook fietsen huren. Voor de kleine kinderen tot een jaar of 12 is het op camping Le Plô een kinderparadijsje, lekker de hele dag buiten spelen, om s’avonds moe en voldaan in de tent te kruipen. Door de hoogte ligging van de camping heb je overdag aangename temperaturen en heerlijke koele nachten. In het hoogseizoen wordt op camping Le Plô een jeu de boules avond (toernooi) georganiseerd. Er wordt gespeeld over de hele camping verdeeld in groepjes van twee of drie man met de finale op een verlicht terrein. Erg gezellig vanwege de leuke mix tussen de Frans, Nederlands, Belgisch en Duitstalige gasten. Op de woensdag wordt er een kampvuur georganiseerd. Vooraf wordt er door de kinderen hout gezocht in het eigen bos. Vrijdag kunt u terecht bij de overheerlijke barbecue avond. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ongedwongen genieten van de Franse wijnen een lekkere variatie aan vlees en salades, kortom lekker tafelen tot in de late uurtjes.

Kamperen in de Tarn

Camping Le Plô ligt aan de rand van een klein dorpje in het departement Tarn in het natuurpark Parc naturel régional du Haut Languedoc, het land van de Sidobre, het land van grote rotsblokken van graniet. In de omgeving kan men paardrijden, ezeltochten maken, allerlei watersporten beoefen, wandelen, bergbeklimmen, speleologie, canyoning en terreinrijden. Voor hen die van wandelen in de bergen houden, van avontuurlijke trektochten en zuivere berglucht en rust, dan bent u hier op het juiste adres. Geniet van de prachtige valleien en vergezichten die in elk jaargetijde van kleur veranderen. Naast alle activiteiten kan je ook lekker luieren op de camping in de Franse zon of plonsen in het zwembad. Het natuurpark Haut-Languedoc, in het middelgebergte van de zuidelijke uitlopers van het Centraal Massief, wordt omringt door het massief van de Caroux-Espinouse, de Montagne Noir, de Monts de Lacaune en de Sidobre. Een verscheidenheid van het natuurbeeld: talloze groten meren, lieflijke valleitjes  uitgestrekte wouden en heidevelden, beboste hoogvlaktes en natuurlijk de wijngaarden, zonnebloemvelden en grotten. Een echt gebied om te ontdekken.

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Plô voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Plô

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Le Bez

Le Bourg, 81260 Le Bez

0033 (0)5 63 74 00 82
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.