Camping Les Cottages en Périgord in Saint Remy su Lidoire is een kleine camping met 11 huuraccommodaties in de Dordogne.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 11
Hoogte: 66 m

Camping Les Cottages en Périgord

Camping Les Cottages en Périgord in Saint Remy su Lidoire is een kleine camping met 11 huuraccommodaties in de Dordogne. De camping beschikt over mooie faciliteiten die uw vakantie zeer aangenaam maken. Zo is er een prachtig zwembad met strandje, een jacuzzi, een visvijvertje, een recreatieruimte en springkussens. Hier mag u als campinggast allemaal gebruik van maken. Heerlijk ontspannen! De huuraccommodaties zijn chalets en woonwagens. Deze zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. De accommodaties zijn mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. De camping is zeer geschikt voor jong en oud en in de omgeving is er heel veel te beleven!

Kamperen in de Dordogne

Camping Les Cottages en Périgord ligt in een prachtige omgeving. Bezoek mooie steden zoals Bergerac, Bordeaux en Sarlat. In de Dordogne staan honderden kastelen, het is zeker de moeite waard om er een paar te bezichtigen als u hier op vakantie bent. Varen, wandelen en fietsen zijn ook leuke activiteiten in deze omgeving. Er is veel natuur en de rivier leent zich om een mooie kanotocht op te varen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Cottages en Périgord voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Cottages en Périgord

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Rémy-sur-Lidoire

Au Pommier, 24700 Saint-Rémy-sur-Lidoire

+33 (0)5 53 80 59 46
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.