Camping Fans

Op een heel mooi plekje in Zuid-Frankrijk, in één van de rustigste departementen van Frankrijk, aan de oever van de rivier de Aveyron, ligt Fans. Fans is een piepklein dorpje, een hameau, dat bestaat uit drie huizen, waarvan onze eeuwenoude boerderij het grootste is. Het ligt in een wijde, open vallei in de Zuid-Franse campagne van Occitanië (Midi-Pyrénées), te midden van grazige weilanden, omzoomd door bosrijke heuvels, en getooid met enorme eikenbomen die schaduw geven tot aan de oever van de lui voorbij stromende rivier. Het is hier stil, rustig, mooi en vriendelijk, in de vroege zomer fluit er de wielewaal, kortom het is er een “petit coin du paradis”, een klein stukje van het paradijs. We beschikken over een “landgoed” van zo’n 22 hectare. Weilanden, rivieroevers, bossen en beken, valleitjes, uitzichten en heuvelruggen. Daar hebben we de camping ingericht. En met zoveel ruimte, hebben we de plekken héél groot kunnen maken.

Kamperen in de Aveyron

Fans ligt 5 kilometer ten zuiden van Rignac, ons boodschappendorp. Binnen handbereik liggen twee grote steden, Villefranche de Rouergue en Rodez. Om de hoek ligt Belcastel, één van de leukste dorpjes van Frankrijk. De omgeving is zeer afwisselend, met bosrijke heuvels, ruige rotsen, groene velden en droge steppe-achtige vlaktes. Er zijn nog authentieke, ingeslapen boerendorpjes, stoere kastelen en leuke kleine stadjes.

Wie in mei, juni en september 4 nachten kampeert krijgt de 5de nacht cadeau.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Fans voor je op een rijtje gezet:

Camping Fans
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Rignac

lieudit Fans, 12390 Rignac

Engels, Frans, Nederlands
15 mei - 1 september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe