Camping Domaine Papillon is een fijne kleine natuurcamping in Reyrevignes in de regio Midi-Pyrénées met 21 toerplaatsen en 16 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 21
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Domaine Papillon

Camping Domaine Papillon is een fijne kleine natuurcamping in Reyrevignes in de regio Midi-Pyrénées met 21 toerplaatsen en 16 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Domaine Papillon heeft mooie chalets, kampeerplaatsen en safaritenten te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor natuurliefhebbers en bergliefhebbers.

Kleine camping in Midi-Pyrénées

Een vakantie op Camping Domaine Papillon in Reyrevignes vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Midi-Pyrénées in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Domaine Papillon vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied kajakken, kanoën, mountainbiken en paardrijden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,50 €15,50 €20,50 per nacht
Extra persoon €4 €5 €6,50 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €3,50 €4 per dag
Chalet €295,00 €435,00 €635,00 per week
  • Kampeerplaats obv 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Domaine Papillon

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Reyrevignes

Bouldoire
46320 Reyrevignes

+33 (0)5 65 40 12 40
Engels, Frans
begin april - half november

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.