Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 3

Les Cabanes De Pyrène

In het zuiden van Frankrijk, in de bergen van de Hautes-Pyrénées vind je aan de voet van de Franse Pyreneeën de kleine camping Les Cabanes De Pyrène. De camping heeft 3 bijzondere boomhutten (cabanes) te huur. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor fietsliefhebbers, natuurliefhebbers, rustzoekers en wandelaars.

Kleine camping in de bergen

Kamperen in de Hautes-Pyrénées is ideaal om de schoonheid van dit prachtige departement in de Midi-Pyrénées te ontdekken. In de groene omgeving van de kleine camping in Frankrijk vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale markt te bezoeken. Vlakbij Les Cabanes De Pyrène starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied fietsen, kanoën, mountainbiken, paardrijden, wandelen.

We hebben een aantal opties voor Les Cabanes De Pyrène voor je op een rijtje gezet:

Les Cabanes De Pyrène

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Cazarilh

Prat det Clot, 65370 Cazarilh

0033 6 20 07 62 45
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.