Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 34
Huuraccommodaties: 7

Camping Plein Soleil

Camping Plein Soleil in Lourdes is een kleine camping met zwembad in de Hautes-Pyrénées gelegen in de bergen. De familiecamping in Occitanië beschikt over kampeerplaatsen, caravans, chalets en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Plein Soleil een zwembad met een kleuterbad en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in een restaurant in de buurt van de camping. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor natuurliefhebbers en voor een vakantie in de bergen.

Kamperen in de Hautes-Pyrénées

In de omgeving van Camping Plein Soleil in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, paardrijden en wandelen vind je in Hautes-Pyrénées interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de steden Lourdes, Tarbes en Pau. Verder is het een aanrader om de bergen en vergezichten van de Pyreneeën te bekijken.

We hebben de beste prijzen voor Camping Plein Soleil voor je op een rijtje gezet:

Camping Plein Soleil

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Lourdes

11 Avenue du Monge, 65100 Lourdes

0033 (0)5 62 94 40 93
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.