Prachtige rustige kleine camping in Silvolde gemeente Oude IJsselstreek in de provincie Gelderland met 17 ruime plaatsen omringd door weilanden en een eigen bosje.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 16
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 2 ha

Camping ’t Meyböske

Prachtige rustige kleine camping in Silvolde gemeente Oude IJsselstreek in de provincie Gelderland met 17 ruime plaatsen omringd door weilanden en een eigen bosje. Gratis Wifi en vrij gebruik van de ruime douches. De camping heeft een gezellige recreatieruimte met keuken, leestafel, tafeltennis en poolbiljart. Veel spelletjes en boeken aanwezig. Op de camping staat 1 Trekkershut Comfort en naast de woonboerderij beschikt minicamping ’t Meyböske over 4 vakantiehuisjes. Er is een een overdekte fietsenstalling met veel oplaadpunten.

Welkom in de mooie Achterhoek!

Vanuit de camping ’t Meyböske kan je prachtig fietsen op de kerkenpaden en via fiets knooppunten. Voor de wandelaars zijn er wat kleinere bossen om te lopen, wil je een grote wandeltocht maken dan is Montferland wel bekend, ongeveer 12 km van de camping vandaan. Voor de kinderen ligt in het Idinkbos een grote speelboerderij en niet te vergeten in Braamt Het Land van Jan Klaassen met daar in de buurt een grote recreatieplas. Silvolde zelf heeft een binnen- en buitenzwembad en in Varsseveld ligt een binnenzwembad. De grens met Nederland – Duitsland is 10 km van de kleine camping vandaan, zo kan je richting Bocholt met zijn zwemparadijs en sauna.

We hebben een aantal opties voor Camping en vakantiewoningen 't Meyböske voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16.50 €16,50 €16,50 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Kind tot 12 jaar €2 €2 €2 per dag
Huisdier €2 €2 €2 per dag
Elektriciteit 6A €0,50 €0,50 €0,50 per dag
Elektriciteit 8A €1 €1 €1 per dag
Trekkershut Comfort €55 €55 €60 per dag
Vakantiewoning 2/3 p €260 €260 €360 per week
Vakantiewoning 4 p €315 €315 €415 per week

Camping en vakantiewoningen ’t Meyböske

Nederland Gelderland De Achterhoek

Kapelweg 18, 7064 KL Silvolde

+31 (0)315 329728
Duits, Engels, Nederlands
begin april-half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.