Meer foto's

BoerenBed Hoeve Zeeland

BoerenBed Hoeve Zeeland is een kleinschalige boerderijcamping met safaritenten met prachtig uitzicht op het Zeeuwse laagland. Op de glamping kun je luxe 6-persoons safaritenten met een privé douche huren. Op het kampeerterrein kunnen de kinderen zich vermaken op de hooizolder, de dieren knuffelen of zich helemaal uitleven op de speelplaats. De boerderij heeft koeien, schapen en kippen. Op slecht 15 minuten fietsen ben je op het strand van het Veerse meer.

Glamping in Zeeland

De omgeving verkennen? Binnen 15 minuten fietsen ben je al in het gezellige stadje Veere. In dit schilderachtige plaatsje kun je genieten van een mooie jachthaven, oude stadswallen en een knus centrum. Ook Middelburg ligt op minder dan een kwartier rijden van Hoeve Zeeland. Naast de boerderij kun je tevens een manege vinden. Kies je favoriete paard of pony en maak een mooie rit door het Zeeuwse platteland.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Glamping Boerenbed Hoeve Zeeland voor je op een rijtje gezet:

Glamping Boerenbed Hoeve Zeeland
Nederland Zeeland Veere

Weelweg 1, 4352 SM Veere (Zeeland)

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe