Minicamping Pitteperk

Minicamping Pitteperk is een rustige boerencamping op Walcheren aan de rand van Middelburg en in de buurt van de kust. Op de camping kun je 37 ruime kampeerplaatsen vinden. De plaatsen liggen verspreid over drie grasveldjes en zijn voorzien van stroom. Verder staan er op het terrein ook een aantal sfeervol ingerichte stacaravans voor 4 personen. De camping ligt bij een melkveehouderij met kippen, koeien, paarden, konijnen. Ook is er een boomgaard, kruidentuin en kaasmakerij te vinden. Elke ochtend kun je verse broodjes bestellen bij de receptie en in de boerderijwinkel kun je terecht voor melk, kaas, fruit, groente, eieren en andere eigen gemaakte producten.

Ontdek Walcheren

De camping ligt op het platteland van het Zeeuwse Koudekerke op Walcheren. Met 10 minuutjes fietsen ben je al in het centrum van Middelburg. Deze charmante stad heeft leuke historische bezienswaardigheden zoals het stadhuis, de abdij, de Kloveniersdoelen en de Lange Jan. In het oude centrum van de stad kun je genieten van mooie kanalen, pittoreske straatjes en gezellige pleinen. De plek is ideaal voor een dagje winkelen en om een hapje te eten in één van de vele restaurantjes. Elke donderdag vindt hier de grootste markt van Zeeland plaats. Bovendien ligt de camping slechts op een kwartiertje fietsen van de zee. Het Badstrand in Vlissingen, het strand van Oostkapelle en het strand van Zoutelande zijn populaire stranden in de omgeving.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Minicamping Pitteperk (ACSI) voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Pitteperk (ACSI)
Nederland Zeeland Veere Koudekerke

Breeweg 21, 4371 SB, Koudekerke

april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe