Meer foto's

Bungalowpark Castelwood

In het plaatsje Biron vind je dit gezellige, kleinschalige Bungalowpark Castelwood. Op deze fijne, kleine camping in Dordogne vind je gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid. Op het vakantiepark is mogelijkheid tot het huren van chalets. Tijdens het verblijf kan je gebruik maken van het zwembad.

Rustiek kamperen in Aquitaine Dordogne

Vanaf Bungalowpark Castelwood kan je de prachtige omgeving van de regio Aquitaine in Frankrijk ontdekken. Naast de faciliteiten op de camping vind je in de omgeving leuke activiteiten, zoals bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Vakantie op Bungalowpark Castelwood is ideaal voor cultuurliefhebbers, een duurzame vakantie, herfstvakantie, meivakantie, mindervaliden, romantische vakantie, rustieke vakantie, voorjaarsvakantie, vriendenvakantie en de zomervakantie.

Overige information van deze accommodatie

Bungalowpark Castelwood
Frankrijk Aquitaine Dordogne Biron

Bois du Château, 24540 Biron

Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe