Camping Saint Gabriel

Camping Saint Gabriel is een kleine familiecamping bij het stadje Tarascon in het departement Bouches-du-Rhône in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad en er zijn meerdere speeltoestellen. Daarnaast is er een gezellig restaurant met een uitgebreide menukaart waar je heerlijk kunt eten. Er is ook een bar, waar je overdag en ’s avonds kan zitten en een lekker drankje kan doen. De camping heeft staanplaatsen en stacaravans te huur.

Camping in de Provence

In de omgeving van de camping kun je tochten maken naar het berggebiedje La Montagnette, de Camargue en de Alpilles. Daar kun je heerlijk wandelen en fietsen over de velen paden. Daarnaast moet je ook zeker een bezoekje brengen aan het nabijgelegen Tarascon. Tarascon is een typisch Provençaals plaatsje met veel volkstradities en folkloristische evenementen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Saint Gabriel voor je op een rijtje gezet:

Camping Saint Gabriel
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Tarascon

Route De Fontvieille, 13150 Tarascon

0033 (0)4 90 91 19 83
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe