Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 2,7 ha
Hoogte: 147 m

Camping Les Pommiers d’Aiguelèze

Camping Les Pommiers d’Aiguelèze in Rivières is een familiecamping gelegen naast een golfbaan op 3 kilometer van de snelweg in de Tarn in de Midi-Pyrénées. Zowel op de camping als in de omgeving zijn er volop leuke dingen te beleven.

De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en afgebakend door hagen. De plekken zijn toegankelijk voor mindervaliden net als het sanitair. Voor campers zijn er gestabiliseerde plaatsen op de camping. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes, gîtes en ingerichte tenten boeken voor uw verblijf in Frankrijk. Verder vindt u op de camping een bar, broodservice, campingwinkel en is er een WiFi-verbinding aanwezig.

Camping Les Pommiers d’Aiguelèze beschikt over een verwarmd zwembad met peuterbad en spagedeelte. Voor kinderen is er een speeltuin, twee trampolines en een gezellige Kids Club. U kunt onder andere beachvolleybal spelen en tafeltennis. Ook voor volwassenen is er leuke animatie zoals dansavonden, jeu de bouleswedstrijden en een welkomstcocktail gevolgd door een barbecue.

Familiecamping Les Pommiers d’Aiguelèze

Camping Les Pommiers d’Aiguelèze ligt op 50 meter van de golfbaan en is dus ideaal voor golfliefhebbers. In de omgeving kunt u onder andere ook minigolf spelen, vissen en kanoën op het water. In Gaillac vindt u prachtige wijngaarden waar u een bezoekje aan kunt brengen. Op 100 meter van de camping wordt er elke maandag een klein marktje gehouden en tegenover de camping ligt een leuk attractiepark voor het hele gezin.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Pommiers d’Aiguelèze voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €20,50 €21,50 per dag
Extra persoon €3 €4,50 €5 per dag
Extra persoon 3-7 jaar €2,50 €3,50 €4 per dag
Huisdieren €1,50 €2 €2 per dag
Mobile home 4 personen €343 €505 €690 per week
Mobile home 6 personen €371 €545 €755 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Les Pommiers d’Aiguelèze

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Rivières

Espace de loisirs d’Aiguelèze, 81600 Rivières

+33 (0)5 63 33 02 49
Duits, Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.